tag:blogger.com,1999:blog-861416735482473050.post3564179615780774249..comments2013-01-02T09:10:57.721+11:00Comments on unger drunger: HeuteJonas Bhendhttp://www.blogger.com/profile/15052441246374409294noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-861416735482473050.post-48892998080488508852012-08-12T22:04:49.190+10:002012-08-12T22:04:49.190+10:00Hm, ig o. Choufsch du dä ire Chäserei? I ha gloub ...Hm, ig o. Choufsch du dä ire Chäserei? I ha gloub meischtens eifach dä vom Migros gha u ha dä guet gfunge, aber woni mit dere Madame ha aafa fachsimple, isch mer das chli komisch vorcho. Das isch chli wi Chäs usem Woolie, we'd weisch wasi meine, Andrea. <br />Vilech muesi Fougendes zu mire Frag säge: So wini das bis jitz ha Verstange, isch o der Chäs, wo me ir Schwiz im Grossverteiler chouft im internationale Vergliich sehr guet. Aber im Inlandvergliich müesst ja eigentlech Chäs us Chäsereie besser sii. Vo dene git's auerdings viu. Hmm.<br />Mi Unggle geit immer ds Bärn ufe Märit ane Chässtang u hoffentlech chani das iiboue i'ds Programm. Ei Vorussetzig füre erfougriich Import isch auerdings no, dass der Chäs vakumiert u i irgend ere Art u Wys aus ir Schwiz härgsteut erkennbar isch.unger drungerhttps://www.blogger.com/profile/06940338297709239794noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861416735482473050.post-88201296386969271012012-08-11T04:51:18.248+10:002012-08-11T04:51:18.248+10:00Ech ha halt emmer weder gärn höhlegriifte Gruyère....Ech ha halt emmer weder gärn höhlegriifte Gruyère. Ned wow wägem Name aber wow vom Gschmack.Andreanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-861416735482473050.post-29402557107967746792012-08-10T09:04:54.785+10:002012-08-10T09:04:54.785+10:00I üser Gmeind gits ja massehaft Chäs, scharfe u we...I üser Gmeind gits ja massehaft Chäs, scharfe u weniger rässe.<br />Da finde mer uf jede Fall eine fürne sensibli Oustralierin!Christinenoreply@blogger.com